Sådan får du solgt boligen hurtigt

//

Det kan være en stor beslutning at sælge sin bolig, og de fleste ønsker en simpel og hurtig proces. Hvis et hurtigt salg er dit mål, er her tips til at gøre det klar til salg og tiltrække købere:

Fokuser på boligens online synlighed 

Din boligs online synlighed er nu vigtigere end nogensinde før. Din kommende køber ser første gang din bolig online, og kvaliteten af ​​din online præsentation vil afgøre, om nogen ringer og laver en aftale eller klikker på den næste bolig på listen. 
 
Hold boligen præsentabel til fremvisning 

Ejendomsmæglere vil ofte foreslå, at sælgere optimere deres bolig, så den fremstår præsentabel til fremvisning. Det betyder ganske enkelt, at du fjerner overskydende møbler, personlige ejendele og grimme genstande fra hjemmet, mens det er på markedet, og indretter rum til optimalt flow og formål. Hvis du er på et langsommere marked, eller du sælger et luksushus, kan en investering i en professionel stylist hjælpe dig med at skille dig ud.  
 
Lad en ejendomsmægler fremvise din bolig

Gør den kommende køber den tjeneste, at være ude af boligen, når de kommer for at se dit hjem. Lad dem forestille sig selv i boligen, fri for distraktionen ved at møde og tale med dig. At se den nuværende boligejer lurer kan få købere til at være tøvende med at udtrykke deres meninger og forhindre dem i virkelig at overveje dit hjem som en mulighed. Det bedste er, at køberne er ledsaget af en ejendomsmægler, når de ser din bolig. Du har altid mulighed for at bede din mægler om at være til stede ved fremvisninger. 

Hos Nybolig Århus hjælper vi boligsælgere med at gøre deres bolig salgsklar herunder også at stå for fremvisninger af boligen. Vi er på sælger side, og sørger for at boligen bliver præsenteret på den bedste måde, så salgsprocessen bliver så god som mulig. Kontakt os i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med at sælge din bolig.  

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark