Green Team Group: Europas største producent og distributør af bæredygtige juletræer

//

Green Team Group er Europas største producent og distributør af bæredygtige juletræer fra deres egne plantager i Danmark, Polen og Skotland.Siden grundlæggelsen i 1996 har Green Team Group været på en mission om at bringe julestemning til verden på en miljøvenlig måde. Virksomheden har forpligtet sig til at plante og dyrke træer på en miljøbevidst måde og tager hensyn til de sociale og økonomiske fordele ved bæredygtigt skovbrug.

Green Team Group høster træer fra deres egne plantager i Danmark, Polen og Skotland og distribuerer dem derefter til kunder i hele Europa. Virksomheden fokuserer på at dyrke og opformere sjældne og truede arter som f.eks. skovfyr, som er hjemmehørende i Skotland. Green Team Group bidrager derved til at bevare disse arter og fremme biodiversiteten.

Virksomheden arbejder også tæt sammen med lokalsamfundene i deres oprindelseslande for at sikre, at træerne høstes på en bæredygtig og ansvarlig måde. De donerer også en del af overskuddet fra salget af hvert træ til lokale velgørende organisationer og velgørende organisationer, såsom Verdensnaturfonden.

Virksomheden er meget stolt af sit engagement i miljøet. De bruger vedvarende energikilder til at drive deres plantager og faciliteter og anvender forskellige teknikker til vandbesparelse for at minimere vandspild. Green Team Group har desuden vedtaget en række grønne initiativer, f.eks. anvendelse af biologisk nedbrydelig emballage og brug af genbrugspapir til deres kataloger og reklamemateriale.

Green Team Group har opnået et ry som en af de førende leverandører af bæredygtige juletræer i Europa. Virksomhedens engagement i miljøforvaltning og socialt ansvar har gjort dem til en favorit blandt kunder, der søger en måde at fejre julen på på en miljøvenlig måde.

Så hvorfor ikke give et juletræ fra Green Team Group et forsøg i denne juletid? Du vil bringe glæde til din familie og hjælpe med at bevare planeten i processen!

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark