Sådan får du et langtidsholdbart gulv

//

Flere og flere forbrugere er begyndt at tænke mere langsigtet, når det kommer til både forbrugsvarer og deres bolig. Eksempelvis vinder nogle hvidevareprodukter frem, da de er testet til 20 års brugstid – hvilket betyder, at forbrugeren har et pålideligt produkt OG ikke skal bruge eksempelvis 3-4 vaskemaskiner i perioden, men kun én. Dét er noget, som kommer miljøet til gode via mindre ressourcebrug.

Også boligen giver dig mulighed for at tænke langsigtet. Her vil vi fokusere på fordelene ved et epoxygulv, som du kan læse mere om via dette link.

Epoxygulve er gode for forbrugeren

Når man investerer i et epoxygulv, er der tale om en stærk gulvløsning, som vil kunne holde i mange år. Årsagen er, at gulvet hærder og giver en flot og ikke mindst bundsolid overflade.

Dertil er det nemt at vedligeholde gulvtypen, da den lægges uden samlinger og kan klare de almindelige rengøringsmidler, man typisk finder i en husstand. De skal blot bruge med mobbe eller klud, så er gulvet flot rengjort.

Men hvad med designet? Det er jo traditionen tro et vigtigt spørgsmål for danske forbrugere. Bare rolig. Epoxygulve som dem du finder hos f.eks. Epoxy Design og Industri er lavet med design i fokus. Her kan der laves detaljer i gulvet eller farven kan lægges i forskellige nuancer. Dermed kan man selv styre, hvilken tone man ønsker.

Epoxygulvet har desuden den fordel, at det er let at parre med f.eks. tæpper, hvis man vil bløde looket op. Dermed kan man eksperimentere med de mange designmuligheder, som gulvet kan være med til at skabe i hjemmet. Gulvet er nemlig medvirkende til, at dine møbler træder i mere karakter, og det giver en flot visuel oplevelse i rummet.

Epoxygulvet repræsenterer med andre ord en langsigtet løsning, som du tilmed kan få i et lækkert design og tilpasse til dit eget hjem.

 

 

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark