Den grønne omstilling rammer også dit sexliv

//

Den grønne bølge vælter hen over os og den rammer også dit sexliv!

Den grønne omstilling er i fuld gang, og den rammer alle steder, endda dit sexliv. Den er nemlig også kommet hen over branchen der producerer sexlegetøj

Det er jo ikke nogen hemmelighed at du i en sexshop, stort set kun finder produkt produceret af plastik, gummi og silikone. Dertil kommer at det stort set altsammen drives af batterier. Det er nogle af de største syndere når det kommer til miljøbelastning og derfor er der specielt her plads til grøn omstilling. Det har branchen heldigvis opfanget og er igang med at sætte om til materialer der nemmere kan genbruges og under produktionen ikke belaster miljøet samtidig med at det produceres med mindre udledning af CO2. 

Batterier der kan lades op er mere bæredygtige

Fokus på sexlegetøj er i de seneste år er frem for alt vokset mest på ergonomi og design. Der er blevet lagt meget mere vægt på at de anatomiske korrekt og at de kan endnu flere ting. Deriblandt er der kommet mere eletronik i, og et større forbrug af energi. For at produkterne ikke ville tømme batterier uden ende, er der derfor kommet flere produkter med genopladelige batterier. Ikke alene er det her mulighed for at give dem mere strøm på samme plads, men dertil er de også smartere. Da det hele i dag oplades via det velkendte USB kabel. Det der dog er vigtigst ved brugen af oplade batterier, er at de er miljøvenlige i forhold til de normale batterier. Da de kan oplades tusinde af gange, vil spare batteri under hele apparatets levetid. Specielt batterier er det modsatte af bæredygtige, så når det kommer til opladning vinder man en hel del på denne front. 

Når du derfor skal vælge noget sexlegetøj næste gang, så besøg boutiqueerotic.dk og se deres store udvalg med genopladelige batterier. 

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark